Brad Pitt skal starte Le Mans 2016

14. maj 2016

Det bliver Hollywood stjernen Brad Pitt der skal svinge den franske Tricolore lørdag den 18. Juni klokken 15, og dermed sætte 84. udgave af 24 timers løbet på Le Mans, igang.

ACO Præsidenten Pierre Fillon annoncerede igår at det bliver Brad Pitt der kommer til at være den officielle starter af Le mans I år. De fleste er forundret over valget af Pitt, men samtidig genstarter det rygterne om at lave en film over A.J Baime bog ‘Go Like Hell’ som fortæller historien om head to head kampen imellem Ford og Ferrari i 1960’erne.

Tidligere rygter fortalte at både Pitt og Tom Cruise skulle være med i filemn. Det var dengang planen at Cruse skulle spille Carroll Shelby, og Joseph Kosinski skulle instruere filmen. Projektet kollapsede, men måske er det på vej igen?

Det er I år 50 år siden at Ford tog sin første sejr på Le Mans. Det skete i 1966 med Ford GT40 Mk. II, kørt af Bruce McLaren og Chris Amon. Bilen kørte under team navnet Shelby-American Inc. Hverken Bruce McLaren og Carroll Shelby kommer til Le Mans i år, da de ikke er i blandt os mere mere. Christopher Arthur Amon fra vinder bilen lever endnu, men om han kigger forbi Frankrig, forlyder der ikke noget om.

Nå, det var den lange vej omkring at Hollywood stjernen Brad Pitt der skal svinge den franske Tricolore lørdag den 18. Juni klokken 15. Måske trækker den 52 årige William Bradley ”Brad” Pitt ekstra tilskuere til banen?

Facebook gruppen for Danske Le Mans fans

Skriv en kommentar