Christensen med servees til DM-finalen

6. oktober 2010
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Alt peger i retningen af en Renault DTC Light Cup til Michael Christensen. Den tidligere rallycrosskører kan allerede i kvalifikationen sikre sig årets titel i mærkeklassen.

– Jeg håber på, at jeg allerede kan afgøre det i tidtagningen. Kan jeg allerede i tidtagningen score så mange point, at jeg er mester, så behøver jeg ikke tænke på så meget i de to løb, for der kan jeg bare give gas, siger han i en pressemeddelelse.

Konkurrenten i den samlede stilling, Jacob Kristensen, ser også chancerne for at overrumple Christensen med C som små.

– Hvis man kikker på det, så er min chance for titlen nok mere teoretisk end som så, siger Jacob Kristensen.

– Men der skal ikke herske nogen tvivl om, at jeg giver alt, hvad jeg kan. Hvis jeg skal have en chance, skal Michael være uheldig, og det er han desværre en for rar fyr til, at jeg vil håbe for ham. Han skal være ualmindelig uheldig og bære sig ualmindelig dumt ad, hvis han ikke skal vinde den titel, siger han videre.

Stillingen i Renault DTC Light Cup inden DM-finalen

1. Michael Christensen 281
2. Jacob Kristensen 238
3. Roland Poulsen 160
4. Martin Frederiksen 158
5. Christian Siepmann 157
6. Jan Seerup 153
7. Ronni Nielsen 140
8. Jan Engelbrecht 133
9. Mads Caprani 19

Skriv en kommentar