Kartshop-header

Christensen og Kristensen lader op til Clio Cup på Padborg Park

25. maj 2011
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Anden afdeling i Tegee-Dan Clio Cup skydes i gang denne weekend på Padborg Park, hvor de to kører med ensklingende efternavne igen forventes at duellere i toppen. Jacob Kristensen fører med syv point foran den regerende mester Michael Christensen. Der er dermed lagt op til topopgør i klassen for de ens Renault-racere.

– Hvis vi får regn, kan der ske meget, og så kan det blive tilfældighederne, der vil være afgørende, spår Michael Christensen. Den regerende mester vandt i sæsonåbneren, men der skal flere point på kontoen sammenlignet med Åbningsløbet.

– Jeg skal have noget mere ud af det. I hvert fald mere end Jacob, siger han og peger på K Rejser-chefen.

– Jeg kommer for at vinde. Desværre er det et løb, hvor jeg ikke har mulighed for at teste inden, for jeg lever ikke af at køre motorløb, men af at arrangere rejser til motorløb, og da Le Mans er lige om hjørnet, er jeg midt i min højsæson, siger Jacob Kristensen i en pressemeddelelse – dog uden at henvise til, hvem af konkurrenterne der lever af sporten.

Der bliver også budt velkommen til debutanter i klassen. Martin Vedel Mortensen, der tidligere har kørt gokart i en årrække, prøver kræfter med standardvogne, mens Kim Lund som nævnt tidligere på Racemag bytter Gruppe N og DTC ud med Clio Cup.

På banen er også den årlige historiske festival med historisk motorsport, youngtimer, motorcykler og Special Saloon Car.

Foto: Henning Smed

Skriv en kommentar