Christian Lundgaard sammen med Renaults Formel 1 Team 2018

Christian Lundgaard præsenteret med Renault

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Christian Lundgaards racersæson er endnu ikke begyndt, men det betyder ikke, at den kun 16-årige danske racerkører ikke har travlt. Som en del af Renault Formel 1 teamets juniorprogram, er Christians kalender fyldt.

Torsdag deltog Christian Lundgaard sammen med Renault Formel 1 teamet i præsentationen af deres team i Paris. Tirsdag var teamets nye Formel 1 racer Renault R.S. 18 blevet præsenteret og torsdag blev hele teamet og den nye sponsor, sportstøjfirmaet Le Coq Sportif, præsenteret for pressen i Paris. Her var Christian Lundgaard på scenen sammen med blandt andet teamets to faste Formel 1 kørere Nico Hulkenberg og Carlos Sainz Jr. Det er Christian Lundgaard, som sidder på hug foran Carlos Sainz Jr.

Læs også: Sådan livestreamer man Formel 1 2018

“Det er altid spændende, at deltage i sådanne arrangementer” fortalte Christian Lundgaard efterfølgende. “Man møder jo en masse mennesker, der er indenfor toppen af motorsport. Og vi fik besøgt fabrikken, hvor de bygger Formel 1 motorerne, hvilket var rigtig spændende. Ved præsentationen var pressen selvfølgelig også tilstede, men der må jeg jo nok indrømme, at der var mere interesse i at tale med Nico Hulkenberg og Carlos Sainz end mig…”.

Læs også: Her er Christian Lundgaards 2018-sæson

Fredag aften deltog Christian Lundgaard i Dansk Motorsport Award i København, hvor han var nomineret som Årets Banesportskører i kamp med tre af dansk motorsports største navne Kevin Magnussen, Jan Magnussen og Michael Christensen. Mandag tager Christian igen turen til Renault Formel 1 teamets hovedkvarter i Enstone, hvor den blandt står på simulator træning og fysisk træning forud for den kommende sæson.

Renaults nye Formel 1 racer 2018

Renaults nye formel 1 racer 2018

Skriv en kommentar