Christian Lundgaard fortsætter med at imponere i 2018

Christian Lundgaard startede på podiet

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

16-årige Christian Lundgaard fik en stærk debut ved første afdeling af Formula Renault Eurocup, der blev afviklet på Grand Prix banen Paul Ricard i Frankrig.

Den danske racerkører, der er tilknyttet Renault Formel 1 teamets Renault Sport Academy, startede begge løb fra femte startposition. Ved lørdagens løb holdt Christian Lundgaard samme placering til mål. Søndag blev en stor succes for det danske talent, da han sluttede på en tredjeplads og samtidig vandt rookie-klassen.

På første omgang i søndagens løb overhalede Christian Lundgaard en Renault Sport Academy makker, Victor Martins, og Chritian holdt fast i fjerdepladsen, da en konkurrent foran senere udgik og sendte ham op på tredjepladsen. Udover trofæet for tredjepladsen, fik Christian Lundgard også trofæet for at have vundet rookie-klassen, hvor han nu fører mesterskabet.

“Jeg er rigtig glad” fortalte Christian Lundgaard efter søndagens løb. “At få en podieplacering allerede ved første afdeling er fedt. Med en femte- og en tredjeplads fik vi alle de point til mesterskabet, som vi kom efter. Og så en sejr i rookie klassen oveni. Målet var at få så mange point som muligt i denne weekend uden at lave fejl og gerne føre rookie mesterskabet. Og det lykkedes, så jeg er rigtig godt tilfreds og kan ikke finde noget at klage over. Det er en rigtig god måde at starte sæsonen på”.

Læs også: Live stream formel 1 2018

Næste løb for Christian Lundgaard er anden af deling af Formula Renault Eurocup, der afvikles den kommende weekend, den 20-22. april, på Monza i Italien.

Læs alle nyheder om Christian Lundgaard her

Skriv en kommentar