Kartshop-header
Christian Lundgaard

Christian Lundgaard uheldig ved VM i Bahrain

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

I forgangene uge, blev der kørt VM på Bahrain International kartingbane.

Christian Lundgaard deltog for hans Italienske Team anført af Formel 1 stjernen Daniel Ricciardo, som selv var tilstede for at hjælpe og bakke op. Tidtagning, kval-heats samt prefinalen blev kørt med maksimalt udbytte og da finalen skulle starte, holdte Christian på yderbanen i 4. række, som iøvrigt samtlige øvrige sessioner også havde budt på.

Allerede efter få omgange, havde Christian kørt sig op gennem feltet, og midt i finalen var han parat til at angribe den førende Pedro Hiltbrand, desværre begyndte motoren at miste kraft, og situation ændrede sig fra angreb til damagecontrol.

Christian Lundgaard sammen med Nicki Thiim og Marco Sørensen

Christian Lundgaard sammen med de nykårede verdensmestre i GTE Pro Nicki Thiim og Marco Sørensen

Da der mangle 2 omgange, kæmpede han stadig om podiepladsen, men blev desværre ramt bagfra af en konkurrent, og blev spundet rundt med 125 km/t. En uheldig afslutning, og selvom synderen var hurtig til at undskylde, ændrede det ikke ved, at løbet var ovre for Christian.

Red Bull Formel 1 kører Daniel Ricciardo samt mangedobbelte Le Mans vinder Tom Kristensen sad på tribunen og heppede på Christian, og der var ingen tvivl om, Christian leverede det absolutte bedste show, med adskillige flotte overhalinger samt speed der kunne have givet et verdensmesterskab, hvis marginalerne havde været tilstede.

Der var ros og skulderklap straks efter finalen, og de mange henvendelser efterfølgende, viser at Christian Lundgaard er blevet et stort navn i International Karting. Efter løbet, rejste Christian mod Singapore, hvor han skal køre opvisningsløb sammen med andre topnavne kart sporten.

Den uheldige afslutning kan ses her 
Daniel Ricciardo efter løbet
Resultater

Skriv en kommentar