Christoffer Nygaard kører med Team K-Rejser

29. juni 2015
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Team K-Rejser har netop offentliggjort, at Christoffer Nygaard er en del af besætningen, når det om to uger går løs på Paul Ricard til årets fjerde afdeling af 24h International Endurance Series.

Nygaard, der kommer direkte fra sit femte Le Mans, stiller således igen til start for et danskejet team – men i en for ham helt ukendt bil og løbsserie:
– Jeg havde en snak med Jacob Kristensen under Le Mans-ugen, hvor han spurgte, om jeg kunne tænke mig at være med på holdet. Jeg har altid drømt om at køre et 24-timers løb med en Kristensen, og at det så skulle ske sammen med Jacob, bliver det ikke mindre af, siger Christoffer Nygaard i teamets pressemeddelelse.

For teamchefen selv lå det lige til højrebenet at invitere Christoffer Nygaard med:
– Christoffer er jo en del af familien, så det var helt naturligt at spørge, om han ville være med på holdet, tilføjer Jacob Kristensen og fortsætter:
– Mange af vores mekanikere i Team K-Rejser er jo fra tiden med K-Motorsport- og dengang jeg kørte DTC, var Christoffer min dækdreng i DTC!

Velkendt bane

Mens bilen og mesterskabet bliver helt nyt for Christoffer Nygaard, så er banen ikke nogen nyhed for den erfarne endurancekører:
– Den bane har jeg kørt en hel del omgange på, men jeg har aldrig prøvet at køre et 24-timers løb på den, ej heller et løb i denne løbsserie, forklarer han og uddyber:
– Jeg har heller ikke prøvet teamets Peugeot RCZ, og jeg kommer sikkert ud i et løb med mange forskellige biler, hvor nogle er hurtigere og andre er langsommere end min. Men det er jeg vant til fra Le Mans.

Udover Christoffer Nygaard og Jacob Kristensen udgøres Team K-Rejsers kørerbesætning af teamets mangeårige kørere Jan Engelbrecht og Thomas Sørensen, som startede for teamet ved årets løb i Dubai og på Zandvoort-banen. På Mugello-banen i Italien vandt Team K-Rejser sin klasse med teamets Peugeot RCZ.

Skriv en kommentar