GP3

Den 21 årige Emil Bernstorff har tegnet kontrakt med Arden International

Dansk stortalent skal køre GP3 for Arden International

16. marts 2015

21 årige Emil Bernstorff  har tegnet kontrakt med Arden International, der kører med i GP3 mesterskabet i 2015.

Den danske kører vender tilbage til GP3 efter et succesfuldt rookie-år i  serien, hvor Emil Bernstorff blev nummer 5 med 1 sejr og 4 yderligere podieplaceringer.  Den unge kører er vant til at tage pokaler med hjem fra racerbanen.

Han er således den unge danske kører efter Kevin Magnussen med flest Superlicens points. Bernstorff har vist et højt niveau i alle de serier, han har kørt til dato.

I 2013 blev det til en tredjeplads i den prestigefyldte Formula 3 Masters på Zandvoort banen, og i Formula Middle East blev det til hele 6 sejre. I den tyske F3 serier blev det til podieplaceringer 13 gang, herunder med 6 sejre.
I 2012 blev det til tre topresultater i European F3, og i den tyske ADAC Formula Masters, det nuværende F4, hentede danskeren 5 sejre og i alt 13 placeringer på podiet.

“Jeg er glad for og tændt på at køre med Arden i år – et meget stærkt team på alle måder. Da jeg testede med dem i Abu Dhabi i 2013, var jeg med det samme meget tilfreds med bilen og synes, at der var en super atmosfære på holdet. Denne fornemmelse er blevet forstærket af de sidste ugers nære samarbejde med holdet. Vores mål i år er at bygge videre på det momentum og den erfaring, vi opbyggede sidste år, og at give os selv en god mulighed for at vinde mesterskabet”, udtaler Emil Bernstorff.

“Vi er meget glade for at have Emil på vores hold efter hans stærke sæson in 2014. Han har demonstreret fantastiske fremskridt i dette mesterskab og et stærkt momentum i at indbringe pointene. Vi har et stærkt hold til at give os en chance for at vinde titlen i år, udtaler teamchef Garry Horner.

 

Skriv en kommentar