Barmosen byder denne weekend igen på godt gokartræs. Her foto fra 2017.

Dansk Super Kart – DSK 2018 klar til Barmosen

25. maj 2018

Efter sæsonstarten på Dansk Super Kart (DSK) i Vojens 14.-15. april er vi nu nået til anden runde af mesterskabet, der består af fem afdelinger. Husk, løbene skal ses live, men kan også følges på nettet.

Den kommende weekend er feltet rykket til banen i Barmosen ved Vordingborg, hvor Sydsjællands Automobil Klub (SAK) sammen med den faste stab af DSK officials står for afviklingen.

I klassen for de yngste deltagere (Cadett Mini) snuppede Noah Meyer Jøker Eg sejren i åbningsløbet, i hård konkurrence med Tobias Clausen og Oliver Hedegaard.

En af de hårdest ombejlede klasser er Cadett Junior hvor Marcus Skjellerup fører et imponerende felt an foran Valdemar Aggerholm Kasting og Elias Olsen. Flere end tyve deltagere ventes til start i klassen.

OK Junior-kategorien anføres af en ung rookie med et velkendt efternavn. Mickey Magnussen (tredje generation fra Magnussen-klanen) indledte sæsonen stærkt ved at vinde i Vojens foran Robert Dieringer og Daniel Träger.

Trioen får i Barmosen hård konkurrence fra William Wulf.

William er Danmarks repræsentant i CIK Academy, men deltog ikke i første afdeling. I klassen køres, foruden mesterskabet, tillige om Christian Bakkerud Talentpris.

Sidste klasse på programmet i weekenden er gearkarts KZ2, der som eneste klasse har stående start.

Et af de mest spændende momenter i kartingsporten er således en KZ2-start, hvor kørerne går fra 0 – 100 km/t på under 3 sekunder.

Åbningsløbet blev vundet af Valdemar Risom, foran Michael E. Christensen og Tim Hansen.

I DSK køres træning og indledende heats lørdag, mens der er pre-finale og finale søndag.

Du kan se den øjeblikkelige stilling på dansksuperkart.dk

Følg løbene live på zibrasport.dk.

Skriv en kommentar