DTM

DTM Kalender 2016

Danske reaktioner på Mercedes-testen

4. december 2015

Mercedes har i denne uge afholdt sin Young Driver Test på Jerez i det sydlige Spanien. Til start var i alt otte kørere – heraf de to danske indslag Kevin Magnussen og Mikkel Jensen.
Mandag startede Sebastian Asch og Luca Ludwig med en testdag, de fik for deres præstationer i AMG’s Customer Sports Programme. De to vandt ADAC GT Masters i år, og for de DTM-kyndige siger efternavnene nok noget. De fik nemlig lov at dele deres testsession med deres fædre – de tidligere DTM-stjerner Roland Asch og Klaus Ludwig.

Resten af ugen har de resterende seks testere været i bilen. Kevin Magnussen var imponeret over den meget anderledes DTM-racer:
– Det var en virkelig god dag, og testen var sjov. DTM-raceren er en helt ny oplevelse for mig. Jeg har altid kørt singleseaters, og derfor var det noget helt anderledes at teste en touringcar. Bilen har virkelig meget downforce og meget mere grip, end jeg forventede. Jeg kan sagtens forestille mig, at det er fedt at køre ræs i de her biler, siger han i Mercedes’ pressemeddelelse.

Også Mikkel Jensen satte ord på sine første testkilometer i den mesterskabsvindende Mercedes C63 AMG DTM:
– Jeg nød min første test her. Det er faktisk første gang, jeg kører en bil med så mange kræfter, men selvom alt var nyt for mig, så lærte jeg hurtigt at køre den. Det var virkelig sjovt. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Mercedes AMG DTM-teamet for muligheden – jeg håber, at jeg får endnu en chance engang.

Teamchef Ulrich Fritz forklarer, at han er imponeret over Young Driver-testens udfald:
– Testugen her på Jerez var en fremragende lejlighed til at give seks utroligt hurtige talenter chancen for at teste vores racer. De leverede alle varen, og arbejdede godt sammen med vores ingeniører.

Skriv en kommentar