Kartshop-header

Deadline for tilmelding til Le Mans

12. maj 2016
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Idag er sidste chance for en køre, at tilmelde sig 2016 udgaven af 24 timers løbet på Le Mans. Der er desværre ikke flere danskere på listen, endnu.

LMP1 er der ikke mange ændringer til. Dog kommer vi til at se Pierre Kaffer køre for ByKolles team for første gang I år.

LMP2 byder på lidt flere ændringer. #34 Race Performance squad får Asian Le Mans Series køreren Niki Leutwiler ind I bilen, som han kommer til at dele med James Winslow og Shinji Nakano.

Pegasus Racing har bekræftet at Inés Taittinger kommer til at dele bilen med Leo Roussel og Remy Streibig.

Det betyder at der nu kun er ét ledigt LMP2 sæde tilbage og det er hos #33 Oreca 05 Nissan.

GTE Pro klassen har endnu 3 ledige sæder, og de finds hos#77 Dempsey Proton Porsche, #51 + #71 AF Corse Ferrari. Der gættes dog på at Alessandro Pier Guidi og Andrea Bertolini besætter de to ledige AF Corse  sæder.

Der er ikke nogen rygter om hvem der skal have det sidste sæde i #77 Dempsey Proton Porschen hvor Michael Christensen kører

GTE Am har endnu 5 ledige sæder

Der mangler en kører hos #78 KCMG Porsche, hvor vi ved at Christian Ried og Wolf Henzler lige nu er dem som er bekræftet.

Team AAI’s Corvette C7.R har foreløbig kun Jun San Chen som kører, så her er der to ledige sæder.

Sidste ledige sæder findes hos #99 Beechdean/ AMR Aston Martin hvor der foreløbigt kun er Andrew Howard, så her er der to ledige sæd.

Det bliver spændende og se hvem der kommer til at besætte de resterende sæder på, så det 60 biler og 180 køre store felt bliver komplet.

 

Du kan diskutere alt omkring Le Mans på Facebookgruppen for Danske Le Mans fans

Skriv en kommentar