Kartshop-header
Foto: Niklas Majgaard

Massive Motorsport bryder med Dennis Lind

22. april 2016
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Dagens helt store DTC-nyhed er, at en af sidste års frontrunnere, Dennis Lind, er udeblevet fra Massive Motorsports samling på Jyllandsringen i dag. Det betyder, at teamchef Casper Elgaard har været nødsaget til at se bort fra Dennis Lind, og i stedet har han valgt, at Nicolai Sylvest skal tage over.

Nicolai Sylvest har senest kørt i tysk Formel 3 og havde sidste år to starter for franske Larbre Competition i WEC, men nu får han også DTC på CV’et.
– Dennis har valgt at blive væk, så vi var nødt til at indsætte en anden. Heldigvis er Nicolai allerede en del af vores GT-team, og havde tid – så han er trådt til, forklarer Casper Elgaard til Racemag.

Kontraktbruddet betyder samtidigt, at Dennis Lind ikke kommer til at køre DTC for Massive Motorsport i denne sæson:
– Han er ude for resten af sæsonen. Han har truffet et valg ved at gøre det her, og det er, at han ikke skal køre for os i år, lyder det fra Casper Elgaard.

7 Comments

 1. Gad nok vide hvad der reelt stikker bag – det er da ekstremt sjældent at man oplever sådan noget.

 2. Det lyder jo nærmest som om han har siddet fast i trafikken og har glemt sin mobil…. Der må ligge mere bag.

 3. Lidt mere om kaoset her

  http://sport.tv2.dk/motorsport/2016-04-22-skuffet-casper-elgaard-smider-topnavn-af-holdet-inden-saesonstart

  Han kommer hjem i aften, virker som en overreaktion fra Elgaard.

  Lad os se om der er mere under overfladen…

 4. Han er vidst ude og teste for et andet team i Italien, hvor han kører noget Lamborghini 🙂

 5. Casper er nok bare sur over at Dennis tester i italien og derfor har han nok fundet den sidste dråbe der fik glasset til at løbe over

 6. Det er meget enkelt: Dennis Lind havde kontrakt med Massive Motorsport, og skulle stille til start i DTC.
  I stedet blev han i Italien og kørte løb der Lørdag eftermiddag i Blancpain seriens Lamborghini klasse, (47 ens racere!) – OG vandt løbet foran en flok andre dygtige kørere.
  Så det var jo rigtigt satset af en ung, og særdeles talentfuld kører, der gerne vil fremad internationalt. Men det var ikke et pænt træk overfor Massive.
  Så mon ikke, Dennis Linds karriere i fremtiden mest foregår udenfor Danmark..?

 7. Dennis Lind var da oppe og teste for massive i ugen op til løbet. Og om fredagen er det allerede bestemt at Nicolai Sylvest skal køre i “hans” bil…?!? Hvad er det lige Dennis Lind har gjort forkert så…? Hvis man skal stille til start i DTC så starter det vel først om lørdagen( træning/tidstagning) men Massive bestemmer allerede om fredagen at han ikke skal køre for dem, da de melder Nicolai Sylvest til start…. Så jeg kan ikke se at Dennis Lind har gjort noget forkert… Og jeg kan da godt forstå hvis han så derfor bliver i Italien og køre Lamborghini, når han kan læse på nettet at hans bil er “optaget”…..

Skriv en kommentar