Kartshop-header
Dennis Lind ny verdensmester

Dennis Lind i drømmeland efter ny triumf

4. december 2016
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Den første weekend i december 2016 går nok ikke i glemmebogen lige med det samme for den danske racerkører Dennis Lind.

I går kunne han som bekendt lade sig kåre som europamester, da han vandt Lamborghini Super Trofeo Europa i den spanske by Valencia.

I dag stod den så på kampen om den såkaldte World Final. Et løb der blev afgjort under silende regn, der bl.a medførte safety car mod slutningen af løbet.

Her kørte Dennis Lind sin #60 Raton Racing Lamborghini Huracán LP 620-2 Super Trofeo først over mållinjen foran Loris Spirelli efter en intens kamp.

Dennis Lind overhalede Spirelli med seks minutter tilbage af løbet og overtog dermed førstepladsen i løbet – en placering han holdt fast i til målet.

Dermed kan Dennis Lind nu også kalde sig verdensmester i Lamborghini World Final. Til Sportscar365 udtaler den nye verdensmester meget humoristisk.

“Jeg vil ikke kalde det en overhaling (af Spirelli), jeg aquaplanede forbi ham”, udtaler den danske verdensmester, som kaldte løbet for ekstremt svært på grund af regnen.

Selve sejren blev ikke mindre imponerende af, at Lind var tvunget til at vinde for at blive verdensmester.

“Jeg følte mig i kontrol, men da teamet fortalte mig, at Vito (Postiglione) var kommet op på tredjepladsen, blev jeg presset til at vinde løbet”.

Med rette slutter den 23-årige dansker med at kalde resultatet karrierens hidtil bedste.

“It’s crazy”, slutter Lind!

Skriv en kommentar