Det kan du forvente af F1 2019

26. januar 2019

Det er endelig ved at være tid til Formel1 igen. Heldigvis ser det allerede meget spændende ud, og der er en række kørere, som du bør holde øje med. Det er blandt andet Ricciardo, der er skiftet fra Red Bull til Renault.

Nu er vinterpausen i Formel1 snart ved at være slut, og 17. marts bliver det første løb kørt i Melbourne i Australien. Det skyder en spændende sæson i gang, hvor der lige til det sidste har været usikkerhed om, hvordan pladserne skulle fordeles til løbet. Det gør også, at du kan glæde dig til 12. maj, hvor du endnu engang kan høre tonerne af en V6-motor på Circuit de Barcelona.

Online sports betting oddsene for mange af løbene er da også allerede ved at være klar. De kan give dig en ide om, hvordan bookmakerne regner med, at de forskellige løb bliver kørt. Som vi alle ved, er det dog langt fra sikkert, at det kommer til at ende, som bookmakerne har spået. Det er jo det, der gør det så fantastisk spændende at følge med i Formel1.

Dem skal du holde øje med i F1 2019

Det skabte chokbølger i hele Formel1-samfundet, da Ricciardo valgte at skifte fra Red Bull til Renault i august 2018. Danske Kevin Magnussen har tidligere kørt for holdet, men der er stadig lang vej igen, inden de kan stå med et trofæ. Ricciardo er dog indstillet på det hårde arbejde og er fortrøstningsfuld i forhold til, at han kan forbedre holdets placering. Det bliver derfor spændende at se, om han har ret.

Verstappen er en af de unge spillere, som mange forventer sig meget af ham. Hvis han skal leve op til det, skal han dog lære at styre sit temperament. I november 2018 skubbede han den franske kører Esteban Ocon, fordi de to havde haft et mindre sammenstød på banen. Det fik Formel1-forbundet til at idømme ham to dages samfundstjeneste.

Williams valgte noget overraskende at give deres sidste sæde til polakken Robert Kubica. Han er 33 år og havde for 8 år siden en rallyulykke, der gjorde, at mange anså ham for at være færdig i Formel1. Men sådan skulle det altså ikke gå. For et par år siden begyndte han at dukke op i pitten, og nu skal han altså være George Russels makker på Williams-holdet.

I forhold til vores egen Kevin Magnussen skal han køre for det amerikanske hold Hass i den næste sæson. De har ry for at være nogle bøller på banen, men det ser ikke ud til at genere den danske kører, og det bliver spændende at se, hvad han kan drive det til hos dem.

Nedtællingen til sæsonstart er i gang

Med de mange spændende nye personer og skift i slutningen af sidste sæson er det kun endnu bedre, at nedtællingen til sæsonstart nu endelig er begyndt. Snart kan du igen glæde dig til at se bilerne suse rundt på banen og førerne yde deres allerbedste.

Skriv en kommentar