Kartshop-header

WEC

Webber/Hartley, 6 hours of Shanghai. Foto: WEC

Dobbelt Porsche-pole i Shanghai

31. oktober 2015
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Porsche viste sig atter hurtigst, da kvalifikationen til WEC-løbet Six Hours of Shanghai blev kørt her til morgen. Det mesterskabsførende hold med Mark Webber og Brendon Hartley tog her den vigtige pole position med en kombineret omgangstid på 1.42.719, hvilket var nok til at slå kollegerne i den anden Porsche 919 Hybrid, Marc Lieb og Romain Dumas, med 0,769 sekund.
Det er den fjerde pole i sæsonen til Webber og Hartley, som dermed også har udbygget den samlede føring med to point ned til de nærmeste forfølgere, Marcel Fässler og Benoit Treluyer i Audi #7.

Tredjehurtigst var Audi #8 med Lucas Di Grassi og Loic Duval, mens Audi #7’s Marcel Fässler og Benoit Treluyer satte fjerdebedste tid, næsten to sekunder efter Webber/Hartley.
Toyota lukker tredje række på gridden i morgen med 5. og 6. bedste tid, mens den bedst kvalificerede private LMP1-bil er Rebellions #13, kørt af DOminik Kraihamer og Alexandre Imperatori.

I LMGTE Pro blev det til dobbelt pole for AF Corse-Ferrarierne. Gianmaria Bruni og Toni Vilander var hurtigst her. De følges af Aston Martin #99 og de to Porscher fra Team Manthey. Her lykkedes det Patrick Pilet/Frederick Makowiecki i Porsche #92 at slå Richard Lietz/Michael Christensen med tre tiendedele.
I LMGTE Am står der Aston Martin på de første to rækker, mens Larbre Competition Corvette med Nicolai Sylvest på holdet var tredjehurtigst.

Det fulde resultat kan læses her:
Resultatet kan ses her:

FIA har selv et kort sammendrag af kvalifikationen – det kan ses her:

Skriv en kommentar