Dobbelt sejr til Red Bull

21. juni 2009
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

I et forholdsvis begivenhedsløst løb vandt Sebastian suverænt Silverstone Grand Prix foran teamkammerat Mark Webber. Vettel førte løbet fra start og udbyggede sit forspring omgang for omgang.

VM førende Jenson Button, og Brawn GP havde det svært på Silverstone og med en placering som nummer seks i kvalifikationen havde Button ikke de store forventninger til løbet. Med en god pitstop strategi lykkedes det dog for teamet at få Button ind på en sjette plads, og Barichello på en flot tredje plads.

McLaren fortsatte deres nedtur og både Hamilton og Kovalainen kæmpede tydeligvis med at få den urolige McLaren racer rundt på banen. En 16. plads til Hamilton og Kovalianen udgået, fortæller da også om teamets problemer.

Ferrai havde til Silverstone Grand Prix lavet opdateringer til deres F60 racer, og selvom det ikke betød top resultatater så kunne de køre over målstregen på en flot fjerde plads til Massa, som ellers startede fra 11 position. Raikonnen slutter på en pæn ottende plads, efter en stille dag i bilen. Fornuftige placeringer til et team som ikke har haft meget medvind i denne sæson, og hvor fokus meget har været uden for banen.

Photo by Paul Gilham/Getty Images

Skriv en kommentar