DTM

Dr. Ullrich udelukket sæsonen ud

27. august 2015

Audi Motorsports Dr. Ullrich har været i vælten efter en kommentar over radioen til Timo Scheider under DTM købet på Spielberg-banen. Her råbte en ophidset Ullrich over radioen “shieb ihn raus” til Scheider, der kæmpede om 6. pladsen i løbet med Pascal Wehrlein og Robert Wickens, der begge kører for Mercedes.

Som sagt så gjort og kort efter holdte begge Mercedes racere i gruset. Ullrich har tidligere forsvaret sig med at kommentaren slet ikke var møntet på Scheider, og den forresten heller ikke skulle have været sendt ud over radioen. Det troede den tyske motorsports association ikke på og Ullrich, Audi og Scheider har nu fået deres straf.

Audi idømmes en bøde på 200.000,- euro, samt fratages de 62 konstruktørpoint de opnåede i løbet. Scheider blev udelukket fra løbet, samt det næste på Moscow Raceway.

Dr. Ullrich blev kendt skyldig i usportslig opførsel og i at skade motorsportens omdømme, og er derfor udelukket fra DTMs pitwall og teamradio sæsonen ud.

Du kan se episoden øverst på denne side.

1 Comments

  1. Sorry Collegues, but what you’re writing here isn’t correct: Dr. Ullrich is suspended from the pitwall NOT from the paddock !! Please correct this!!

Skriv en kommentar