Kasper H. Jensen kører i 2017 hos, Casper Elgaards Massive Motorsport og STARK Racing.

DTC-mesteren skifter til Massive Motorsport

24. november 2016
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Massive Motorsport og Casper Elgaard har i dag annonceret, at de fortsætter i DTC i 2017 med STARK som hovedsponsor. Det sker samtidigt med, at årets mester i DTC, Kasper H. Jensen, er annonceret som ny kører, mens Casper Elgaard fortsætter som sportsdirektør i teamet.

I dag kom underskrifterne så også på plads til endnu et års hovedsponsorat fra STARK:
”Vi kører efter førstepladsen, og med regerende DTC-mester Kasper H. Jensen bag rattet og STARK Racing i ryggen har vi et stærkt udgangspunkt,” udtaler sportsdirektør Casper Elgaard i den officielle pressemeddelelse.
– STARK Racing har gennem de sidste mange sæsoner været garant for store oplevelser i den øverste top af dansk motorsport, og vi går derfor også ind til 2017-sæsonen med et klart mål om at slutte øverst på podiet, supplerer Casper Elgaard.

Et stærkt udgangspunkt
Ud over Casper Elgaard består Massive Motorsport i den kommende sæson ikke mindst af 2016-mesteren i DTC, den 25-årige Kasper H. Jensen, der i 2015 tog det samlede mesterskab for rookies i DTC. Han har således på blot to sæsoner formået at tage springet fra stortalent til titelvinder i den bedste danske række.

– Det bliver utroligt spændende at arbejde på det mest vindende hold i DTC, hvor jeg kommer til at stå endnu stærkere i den kommende sæson. Holdet har flere gange bevist, at vi har det, der skal til, og målsætningen for den kommende sæson er klart sejren, siger Kasper H. Jensen om sine ambitioner for 2017-sæsonen.

Og hos Massive Motorsport ser man frem til at fortsætte både holdets og Kaspers udvikling, når den nye sæson skydes i gang, og holdets to biler indtager banerne. Casper Elgaard uddyber:
– Kasper har gjort det helt forrygende i år og passer med sit drive og sin professionalisme rigtig godt ind på holdet. Jeg er glad for at have ham i teamet og ser frem til samarbejdet om at skabe nogle gode resultater og få titlen i hus.

– Med Kasper bag rattet og STARK Racing i ryggen har vi et meget stærkt udgangspunkt for at nå målet, understreger han.
Også i 2017 vil DTC-serien blive live-transmitteret på landsdækkende tv via TV2 Sport for de mange danske motorsportsentusiaster, der ikke har mulighed for at følge serien direkte fra tribunerne.

1 Comments

  1. DTC tegner atter engang til at få et felt med talentfulde unge kørere – det bliver spændende at se, hvem Stark/ Massive så ansætter til det andet sæde – da Casper selv jo som det er de fleste bekendt? – stoppede sin aktive kører karriere i år…

    Dennis Lind er nok udelukket…..(og skal sikkert alligevel tilbringe de næste mange år i et Italiensk team)

Skriv en kommentar