DTC-serien skifter navn i 2016

MASCOT DTC på nye hænder fra 2017

14. januar 2017
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Fra januar 2017 har FDM overtaget det fulde ansvar for Danmarks bedste motorsportsserie DTC.

Siden 1999 har DTC-serien samlet motorsportsfans om noget af det bedste race i Danmark. I 2015 tog FDM en aktiv rolle i Dansk motorsport, da man indgik et samarbejde med DTC. Nu går FDM hele vejen og overtager det fulde ansvar for DTC-serien.

”FDM vil gerne være med til at skabe interesse for motorsport. Vi har i 50 år ejet FDM Jyllandsringen, som er den eneste FIA-godkendte bane i Danmark, og i forvejen bruges til motorsport, så det er et naturligt skridt for os, at vi tager det fulde ansvar for DTC-serien og placerer os som centrale aktører i dansk motorsport,” siger FDMs adm. direktør Thomas Møller Thomsen.

Peter Elgaard har drevet DTC siden seriens opstart, og han vil fortsat være tilknyttet som konsulent i forhold til løbsafvikling og promovering.

”DTC-serien har udviklet sig meget igennem de seneste år. For at bringe serien videre og gøre motorsport folkelig, skal der andre og større kræfter til. Motorsporten i Danmark har derfor brug for en stærk organisation, som kan fremme sporten yderligere på nationalt plan, og det mener jeg, FDM er de rette til,” siger Peter Elgaard.

DTC’s hovedsponsor vil også i 2017 være firmaet MASCOT, hvorfor serien fortsætter under navnet MASCOT DTC. Der vil blive afholdt fem løbsweekender fra april til oktober. Find løbskalenderen her.

Skriv en kommentar