DTM

Kevin Magnussen prepares in the garage.

DTM-veteran: Kevin Magnussen og Marciello bedst

19. december 2015

For godt en måned siden testede Kevin Magnussen og en lille håndfuld andre kørere Mercedes’ DTM-bil på Formel 1-banen i Jerez, Spanien.

Efterfølgende har det været småt med resultater fra testen. Heldigvis var DTM-veteranen Gary Paffett, der har været en del af Mercedes’ DTM siden 2003, til stede.

Den engelske racerkører, der vandt DTM-titlen i 2005, udtaler nu til Motorsport.com, at Kevin Magnussen og det 21-årige italienske talent Raffaele Marciellos præstationer var klart de mest bemærkelsesværdige.

Blandt andre testkørere var danskeren Mikkel Jensen, Maro Engel, Marvin Kirchhofer og Jazeman Jaafar.

Til Motorsport.com udtaler Paffett, at han var mest imponeret over Raffaele Marciello, mens Kevin Magnussen ikke overraskende leverede en test langt over middel.

‘Jeg var meget meget imponeret over Kevin Magnussens fart’, udtaler Paffett, der fremhævede Marciellos præstation over danskerens på grund af italienerens manglende rutine.

Marciello har kørt for Ferrari Driver Academy, og som Kevin Magnussen har italieneren endnu ikke offentliggjort sine planer for 2016.

Mercedes DTM mangler stadig at offentliggøre deres kørebesætning for 2016. Det har tidligere været fremme, at Kevin Magnussen har mulighed for at køre en hel DTM-sæson, fordi kalenderen ikke kollidere med Formel 1-løbende, mens han passer et tjans som reservekører i et Formel 1-team.

1 Comments

  1. Kevin klø på, så skal det nok lykkes! 🙂

Skriv en kommentar