Esteban Ocon og Kevin Magnussen

Ekspert bekræfter Ocon hos Force India

8. november 2016
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

De sidste kort i kørerkabalen ligges i disse dage i Brasilien, hvor der som bekendt i weekenden køres formel 1-grandprix på Autódromo José Carlos Pace, tidligere Interlagos.

Den brasilianske formel 1-ekspert og kommentator fra Brazil’s SporTV Lito Cavalcanti, mener sig med ovenstående besked på Twitter sikker på, at kontrakten mellem Esteban Ocon og Force India er underskrevet.

Brasilianeren udtaler, at det var Mercedes’ team-boss Toto Wolf, der i sidste ende forlangte, at pladsen skulle gives til teamets juniorkører Esteban Ocon i stedet for Felipe Nasr og Jolyon Palmer.

Læs også: Se det brasilianske formel 1-grandprix

På Racemag har vi tidligere skrevet, at Ocon med kontrakten hos Force India kommer med en stor rabat på teamet Mercedes-motorer. Noget der altså nu ser ud til at holde stik.

Ocons skifte til Force India fra Manor er særdeles gode nyheder for Kevin Magnussen. Danskeren har længe kæmpet om det ledige sæde i Renault med den franske rookie.

Med Ocon på plads hos Force India ser det mere og mere ud til, at Kevin Magnussen stille og roligt kan forhandle de sidste ting på plads med enten Renault eller Haas, så fremtiden i formel 1 langt om længe kan komme på plads.

Altså med mindre, at Nasr, som Cavalcanti skriver, pludselig også er inde i billedet hos Renault.

Skriv en kommentar