Kartshop-header

Endelig fremgang for Renault Clio Cup?

22. december 2010
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

2010-sæsonen i Renault Clio Cup bød på rekordlav deltagelse. Men det går formentlig den anden vej med tilmeldingerne til den kommende sæson – i hvert fald hvis man skal tro promoteren.

– Selv om der er mere end fire måneder til starten på næste sæson, er der stor interesse for klassen, siger Peter Rasmussen, der er den nye promotor for Renault Clio Cuppen i en pressemeddelelse.

– Størstedelen af de kørere, som deltog i klassen i år, forventer at deltage, og herudover er der en række nye kørere, som har planer om at være med. Jeg synes, at et felt på 15 biler er helt realistisk til næste år, og når sæsonen først kommer i gang, er jeg overbevist om, at der nok skal komme flere til, fortsætter han.

Løbskalenderen for den kommende sæson er endnu ikke endeligt på plads. Sikkert er dog, at der bliver syv løbsweekender, heraf to i udlandet

Kommercielt er der også kommet flere partnere til oveni STOK Emballage K/S, Eva Solo og Funrace.dk, der blev præsenteret som klassens første sponsorer i efteråret. Også TEGEE-DAN er med på vognen som titelsponsorat, mens Hjelmkamera.dk leverer onboard-udstyr til alle deltagende biler.

Skriv en kommentar