Følg HKH Prins Joachim og Cortina Racing i tv-program

12. oktober 2011

Fra den kommende lørdag blænder TV3+ op for en reportageserie, hvor man kan følge HKH Prins Joachim og resten af Cortina Racing.

I programmet, der ganske enkelt hedder Cortina Racing, følger et tv-hold prinsen, Martin Berner og Oscar og Adam Siesbye i historisk race.

Racer-prinsen, som de kulørte udgivelser i kongeriget ynder at kalde ham, siger følgende om programmerne, hvor også Kronprins Frederik giver gas.

– Det ser spændende ud. Vi har indtil nu kun set korte klip, men vi synes allerede nu, at de journalister og kamerafolk der følger os, også har fundet ud af, hvad det er, der gør og at vi synes det her er så sjovt – hvorfor vi brænder for det. Vi er en lille halvskør familie, og det er forhåbentlig også det der kommer frem, sagde prinsen på pressemødet forud for Copehagen Historic Grand Prix i Fælledparken i København.
– Vi kører jo virkelig med vores sjæl og hjerte og ænser slet ikke kameraerne, fordi vi er så fokuserede. Når vi kører ud fra pitten, er vi i en anden verden, sagde Oscar Siesbye.

“Cortina Racing” blev dannet tilbage i 2001 og består af 3 Ford Lotus Cortina og en Morris Cooper årgang 1965. Den hvide Cortina med startnummer 65 køres af HKH Prins Joachim. Teamet har i løbet af de 10 år vundet flere danmarksmesterskaber – senest i 2011, hvor HKH Prins Joachim  tog sit fjerde mesterskab.

Se et klip fra programmet her.

Første afsnit vises nu på lørdag den 15. oktober klokken 21.00.

Skriv en kommentar