Felipe Massa har offentliggjort sin pension fra Formel 1

Felipe Massa siger farvel – Kevin klar til Monza

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Dagens helt store nyhed fra formel 1 sporten er, at Felipe Massa efter 2016 sæsonen går på pension.

Den 35-årige brasilianer har været en del af sporten i 14 år, og meget symbolsk kører han det 250. og sidste grandprix ved sæsonfinalen i Abu Dhabi.

Massa gjorde sit indtog i Formel 1 hos Sauber i 2002, og han scorede sit første point i sit blot andet grandprix. I 2003 underskrev han en aftale med Ferrari som testkører, inden han igen tørnede ud i to år for Sauber sideløbende med tjansen som reserve for Ferrari.

I 2006 blev det endelig til et skifte til det italienske topteam, hvor partneren var ingen ringere end Michael Schumacher. Det år vandt han to ud af sine i alt 11 grandprix-sejre.

Mange husker nok, at Massa i 2008 var helt tæt på verdensmesterskabet, inden det kort før målstregen blev ‘ødelagt’ af Lewis Hamilton.

Massa blev hos Ferrari indtil 2014-sæsonen, hvor han skiftede til Williams. Massa er den Ferrari-kører med næstflest starter, nemlig 139. Kun Schumacher overgår Massa på den konto.

Magnussen klar til Italiens Formel 1-grandprix

På en helt anden note, clearede FIA i dag Kevin Magnussen efter danskerens alvorlige ulykke på Spa i sidste uge.

Danskeren meldte efter ulykken hurtigt ud, at han ville køre på Monza, men danskeren blev først i dag med FIA’s grønne lys officielt klar til det italienske Formel 1-grandprix.

Skriv en kommentar