Ferrari var hurtigst I den første træning

13. maj 2016
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Den første fri træning nogensinde I Michelin GT3 Le Mans Cup er kørt på Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari – Imola, og hurtigst af alle var Francesco Castellacci i AF Corses Ferrari F488.

Francesco Castellacci’s bedste tid var 1:43.417, og 0.2 sekund hurtigere end Matteo Cressono i BMS Scuderia Italia’s Ferrari 458 Italia.

Det bemærkelsesværdige er at  Francesco Castellacci’s tid er et ½ sekund hurtigere end  sidste års GTC pole position tid til ELMS løbet.

Desværre blev denne session flaget af med rødt-flag efter en ½ time, fordi  #5 FFF Racing Team by ACM og deres Lamborghini Huracan GT3 kørt af Fu Songyang  røg af banen og ramte dækmuren i sving 13. bilen blev dog fjernet og session genstartet.

Set med danske øjne er det interessant at #71 som er en Ferrari F458 Italia GT3 fra AF Corse, har danske Mads Rasmussen som den ene chauffør. Den anden chauffør i bilen er Felipe Barreiros. Desværre satte teamet kun 9. bedste tid i denne session, så der skal nok skrues lidt frem til den næste fri træning der køres klokken 16:30.

Skriv en kommentar