Fidus til haven

13. september 2016

Sponseret indhold

Kender i det, løbet stater om 20 minutter, men græsset i haven, er ved at se ud som Tarzans jungle? Fortvivl ikke, her er den nyeste trend blandt motorsport entusiaster, specialbyggede havetraktorer, med samme blik for detaljen som selv de vildeste biler:

Mød honda-hf2620 med en tophastighed på 200 km i timen, kan du starte med at slå græsset, og være færdig inden vandet til kaffen er løbet igennem, du kan måske oven i købet nå et smut til købmanden efter kringlen!

HF2620 er kommet i stand gennem et samarbejde med Honda & British Tour Championship partneren Team Dynamics, og har 109 hestekræfter, går 0-100 på 4 sekunder, og leverer en topfart på 208km, den kommer desuden med specialbygget Cobra Sports sæde, Scorpion Udstødningssystem og Morris Minor rat, skræddersyede støddæmpere, og fælge fra en terrængående crosser.

Med denne Honda kan du slå græsset med 24km i timen, hvilket jo er en ganske betragtelig opgradering fra den gamle skubbemetode!

Hvis man bliver træt af at køre rundt og slå græsset, eller har brug for værktøj til havearbejdet, en ny værktøjskasse eller måske et par handsker til at rode i jorden med, kan man let bestille det driftsikre og kraftfulde udstyr via engelbert-strauss der leverer over hele Europa nemt og smidigt.

Næste gang i skal i haven så tænk på at have udstyret i orden det gælder både det motoriserede og det manuelle, om man så kan nå det inden warm up lappen, er det jo ideelt, så er det bare vente på det ternede flag og placeringerne!

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar