Haas Kevin Magnussen får nye Ferrari motor i 2017

Find nemt den online bookmaker, der giver de bedste odds

Er du vild med motorsport, har du sikkert også prøvet at spille på udfaldet på nogle af de motorløb, du interesserer dig for. Det gør hverdagen lidt sjovere. Men har du nogensinde tænkt over, at der er forskel på odds hos de forskellige online bookmaker-site på nettet? Eller at du ved at shoppe lidt rundt, kan finde det betting-site, som giver de bedste odds for det udfald af kampen, du vil spille på? Det er nemt med det nye site smartbets.com.

Hvad er bedre end at kunne tjene penge på sin hobby. Går du op i motorsport, kan du f.eks. tjene lidt lommepenge ved at spille på udfaldet af løb og klasser, som du følger med i. Det kan klares online fra mobilen ved hjælp af de betting-apps, de forskellige online bookmakere tilbyder. Så du behøver ikke fare ned i kiosken og udfylde en Oddset-talon for at satse lidt spareskillinger på et motorløb.

Så kan du gå og følge med på mobilen, når først løbet køres. Det giver dig lidt ekstra spænding i en måske ellers lidt grå og trist hverdag på jobbet – og så er det jo ekstra sjovt, hvis du vinder. Det er jo beviset på, hvilken sand motorsportsekspert du er.

Husk at sammenligne odds

De fleste har et favoritsite, som de bruger, hver gang de vil spille på et motorløb. Nogle sværger til gode gamle Danske Spil og andre har kastet sig over nogle af de nye betting-sites, som har opereret lovligt på det danske marked siden 2012.

Manor 2016

Men har du nogensinde tænkt over, at du måske kunne få bedre odds hos andre betting-sites på det udfald af løbet, som du vil spille på. For oddsene hos de enkelte online bookmakere afhænger jo af, hvor mange og hvordan de enkelte kunder har spillet på den kamp, som du også vil satse på.

Find den bedste bookmaker til motorsport

Det vil sige, at du måske kan få bedre odds ved at finde et andet betting-site og spille på, end det du plejer at bruge. Det lyder måske rimelig uoverkommeligt. For det betyder nemlig, at du selv skulle gå ind på hvert enkelt af de betting-sites, du kender, klikke dig frem til det pågældende motorløb og så notere oddsene ned. Det kunne hurtigt tage mere tid end en eventuelt gevinst ved dit sats kan retfærdiggøre.

Desværre er det den eneste mulighed med motorsport. For selv om der findes smarte odds-sammenligningssider på nettet som f.eks. Smartbets.com, er der ikke nogen, som dækker motorsporten. Det er synd, for en af forcerne ved Smartbets.com er nemlig, at du hurtigt kan få overblik over oddsene hos de forskellige online bookmakere. Du kan tilmed klikke direkte på det udfald, du ønsker at spille på og blive ført hen til det betting-site, der giver det bedste odds på det udfald.

Læs anmeldelser af bookmakerne

Til gengæld kan du bruge Smartbets.com til noget andet. De har nemlig en stor sektion med anmeldelser af hver enkelt betting-site. Til hvert site får du også et overblik over mulighederne, samt oftest også en bonuskode, der kan give dig ekstra penge at spille for. Så ved at bruge Smartbets.com, kan du alligevel godt finde det bedste sted at satse på det næste store motorløb.

Skriv en kommentar