Kartshop-header
Michael Outzen klar til finalen 2015

Flot finale runder Danish Supertourisme Turbo af for i år

11. oktober 2015
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

De fleste var lykkelige. Jesper Egebart, der vandt den første sæsons sidste heat i Danish Supertourisme Turbo. Henrik Lundgaard, der slutter sin karriere som kører med en sejr i næstsidste heat og en plads på næstøverste podietrin i finalen. Og Michael Outzen, der vandt det første mesterskab i den nye superklasse i dansk motorsport.

Efter dramatikken i 1. heat, hvor han blev ramt med voldsom fart af Frederik Vodder i en bremseløs bil, så blev der også puffet til mesteren i finaleheatet i det samme sving. Han blev dog på banen, og da han igen fik vendt bilen i kørselsretningen, gik han på pointjagt for sit team.

Det samme gjorde Kevin Rossel, der i finaleheatet kørte den hurtigste omgang og sluttede på 3. pladsen. Så hjalp det ikke Perfection Racing, at Henrik Lundgaard sluttede på 2. pladsen. Teammesterskabet går til JM Racing.

I sidste heat kørte Jesper Egebart et fremragende gang race, og han viste, at han kan køre med om mesterskabet, hvis han næste sæson er med fra start.

Jesper Egebart kan køre med om mesterskabet, hvis han næste sæson er med fra start. Foto: Ib Trebbien

Glad var også Frederik Mortensen, selv om han ikke vandt. Han sluttede denne første sæson i DST-serien som nr. 2 foran Johan Jokinen.

Johan Jokinen kunne naturligvis ikke være tilfreds med, at han blev kørt af i et sving. Han måtte udgå. Og alt andet end glad var Michel Nykjær. Han blev idømt to strafbaner, og da han ikke tog dem, blev han helt udelukket. Det blev således en elendig søndag for den ellers så hurtige sjællænder.

Kurt Thiim kørte sit afskedsløb. Den danske motorsportslegende blev hyldet før de tre heats og fik overrakt et billede med teksten: ”Den sejeste sønderjyde”. Det var en bevægende afsked med en sympatisk sportsmand.

Også endnu en gentleman i dansk motorsport, Henrik Lundgaard stopper. Han gjorde det flot og understregede, at han er et forbillede for sine egne sønner og alle øvrige unge motorsportstalenter i Danmark.

Skriv en kommentar