Kartshop-header

Flytter Italiens GP til Imola?

18. juli 2016
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Bernie Ecclestone har med en aftale i dag åbnet op for, at Italiens GP for fremtiden kan findes på Imola snarere end Monza. Det hænger sammen med den politiske uro, der har hersket omkring afholdelsen af løbet på Monza – primært internt i Automobile Club d’Italia, men også parken, som Monza ligger i.

Det har selvsagt affødt et behov for at have en alternativ plan, hvis Monza skulle glippe, og det har Ecclestone og Formula One Management fået i dag.
Dermed er det stadig mest sandsynligt, at Monza beholder titlen som hjemsted for Italiens GP, men Imola banker på i kulissen.
Nu er resten op til Automobile Club d’Italia og præsidenten Sticchi Damiani, der har den endelige beslutning, men Damiani bakker fortsat op om Monza snarere end Imola. Det udelukker også muligheden for en genoplivning af San Marinos GP, hvis man spørger Bernie Ecclestone. Han siger således til Autosport:

– Imola har underskrevet og sendt deres kontrakt, men jeg kan ikke underskrive min side af den, fordi Automobile Club d’Italia ikke vil underskrive deres del af kontrakten. Uanset hvor vi kører, det være sig Imola eller Monza, så skal det stadig være godkendt af ACI, og dermed Sticchi Damiani, siger Bernie Ecclestone.

Skriv en kommentar