Kartshop-header
Sergio Perez (MEX) Sahara Force India F1 on the grid. Singapore Grand Prix, Sunday 20th September 2015. Marina Bay Street Circuit, Singapore.

Force India bekræfter: Perez bliver her

3. september 2016
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Det skal sige, at der stadig ikke er udsendt en officiel pressemeddelelse. Men COO for Force India, rumænske Otmar Szafnauer, udtaler, at Sergio Perez også er en del af det succesfulde team i 2017.

Læs også: Se Italiens Formel 1-grandprix

Perez har nøglen til den resterende del af kørerrokaden, som i høj grand påvirker Kevin Magnussens fremtid. Dels fordi han har udviklet sig meget som kører det seneste år, men også fordi han i kraft af sine mange sponsormillioner er en ekstra attraktiv pakke for de fleste teams.

Renault har bejlet til Perez hele sommeren, og mexicaneren har længe lignet den største trussel mod Kevin Magnussen og Jolyon Palmers fremtid hos det franske team.

Nu har Force Indias Otmar Szafnauer dog angiveligt bekræftet, at Perez kører for Silverstone-teamet i 2017 – noget Perez her til aften bakker op om.

“Jeg har sagt det den seneste måned, at jeg er meget glad, hvor jeg er, og at jeg har besluttet mig for at blive, så hvad Otmar siger, er helt rigtigt,” udtaler den ombejlede kører.

Dermed er de sidste brikker, hvis medier som fx PlanetF1 referer retvisende, ved at falde på plads, når det gælder kørerrokaden for 2017. De eneste teams, som endnu ikke har deres kørerbesætning på plads endnu er:

Renault (2 sæder ledige. Begge kørere uden kontrakt for 2017)
Haas (1 sæde. Grosjean har forlænget, mens Guiterrez mangler)
Williams (1 sæde. Massa går på pension, mens Bottas har forlænget)
Torro Rosso (1 sæde. Kvyat ligner en færdig mand i Formel 1)
Sauber (1 sæde idet Erikssons sponsor nu ejer teamet. Nasr kan ryge ud, hvis der kommer en mere pengestærk kører)
Manor (2 sæder. Teamet vælger formentlig to pengekørere)

 

1 Comments

  1. Hvor stammer Perez citat fra? Det hvor han siger at Otmar har ret. Kan sjovt nok ikke finde det på nogen seriøse medier?

Skriv en kommentar