Kartshop-header
Manor F1 er nærmer sig betalingsstandsning

Formel 1-hold tæt på konkurs

6. januar 2017
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Formel 1-feltet kan blive et hold fattigere i 2017-sæsonen.

Således har Manor ifølge Sky Sports store økonomiske problemer. De økonomiske problemer stammer fra manglende investeringer i form af direkte kontante indsprøjtninger og løbende sponsorater.

Senest har den amerikanske forretningsmand Tavo Hellmund lagt billet ind på Manor, men den handel er nu faldet til jorden.

En af de faktorer, der har fået bægeret til at løbe over, er, at holdet mistede den samlede 10. plads i konstruktørmesterskabet i Brasilien.

Her scorede Saubers Nasr 2 point – og det var lige nøjagtigt nok til at skubbe Manor ned på sidstepladsen i kampen om konstruktørmesterskabet, og dermed gik teamet glip af mange millioner kroner.

Manor var senest i økonomiske problemer for et par år tilbage, da det tidligere selskab bag Manor, Marussia, kollapsede med en gæld på 350 mio. kr.

Hvor stor gælden er – eller om det blot er selve driften der ikke løber rundt – skrives der ikke, men det kan være begge dele, naturligvis.

Spørgsmålet er, om en investor er interesseret i at træde til. Det har før været nævnt, at Ron Dennis har været interesseret i at overtage Manor, efter han røg ud hos McLaren.

Skriv en kommentar