Silverstone truer med at stoppe for formel 1 løb efter 2019

Formel 1-løb på Silverstone i fare

8. januar 2017
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Folkene bag formel 1-grandprixet på Silverstone overvejer netop nu at indløse en ophørsklausul i kontrakten om at køre formel 1 på stedet efter 2019.

Der er således udløb på fristen før det engelske grandprix i år, og derfor overvejer British Racing Drivers’ Club i disse dage, om Silverstone fortsat skal lægge asfalt til løbet.

Årsagen til det mulige stop er alt for høje omkostninger i forbindelse med løbet – noget den nuværende ejer Bernie Ecclestone ikke helt forstår.

“Jeg forstår ikke, hvorfor de ikke kan få det til at løbe rundt. De har flest tilskuere end noget andet sted i Europa, og jeg hører ingen andre klage”, udtaler 86-årige Ecclestone, der indrømmer, at han intet kan stille op, hvis BRDC ønsker at bruge klausulen.

Det britiske grandprix har været kørt på Silverstone siden 1987, mens Brands Hatch og Aintree også tidligere er blevet brugt. Derudover har Donington Park tidligere fået grønt lys til at være vært for løbet, men krævede investeringer på over 300 mio. kr. i banen, før den endelig kunne godkendes til racerløbet, fik investorgruppen bag til at trække sig.

Formand for BRDC John Grant har tidligere bekræftet, at 2019 kan blive det sidste formel 1-grandprix på Silverstone for Kevin Magnussen og resten af kørerne, fordi prisen for at afholde løbene er for høje.

Skriv en kommentar