Formel 1 Rejser

Formel 1 Rejser

20. februar 2015

Formel 1 Rejser Tilbud

Formel 1 Rejser er en af danskernes foretrukne aktiviteter, når den står på events med fart og spænding. Formel 1 skal nemlig opleves live, før man virkelig forstår, hvorfor sporten for nogle går lige i blodet.

Lige der, hvor bilerne drøner forbi og duften af benzin og brændt gummi hænger tungt i luften lang tid efter de hurtige maskiner har passeret forbi. Lige der, hvor folk fra hele verden samles omkring én bestemt interesse: en fælles passion for Formel 1.

Som noget nyt lancerer Racemag i dag et samarbejde med rejseselskabet K-Rejser. I fællesskab kan vi tilbyde Racemags læsere tilbud på skræddersyede Formel 1 Rejser til kongeklassen af motorsport.

Rapido Travel er et professionelt rejsebureau for motorsportsentusiaster. Gennem årene har de sendt Formel 1 fans på deres livs oplevelse. Rapido Travel leverer en fuld rejsepakke med fly, transfers, hotel, og de bedste tribunepladser på banerne i hele verden.

Her på siden kan I løbende læse om de forskellige Formel 1 Rejser og rabatter.

Vi glæder os til at se jer ude på banerne, og vi glæder os til at glædes over Formel 1 sammen med jer.

Vil du læse mere om Formel 1 så besøg vores Formel 1 Nyhedssektion.

I Danmark er der faktisk utallige rejsebureauer, der laver Formel 1 Rejser og ture til Le Mans. Fælles for disse arrangører er, at mange af disse – modsat flere udenlandske – leverer en god og gennemsigtig vare.

Når vi anbefaler Rapido og K-Rejser til arrangører af Formel 1 Rejser og Le Mans Rejser skyldes det netop det, men også deres erfaring med at arrangere rejser til deres udvalgte destinationer samt personalet, der alle deler gæsterne interesse for motorsport.

Når det kommer til køb af Formel 1 Rejser, kan det godt betale sig at være ude i god tid. Topdestinationerne kan nemlig blive udsolgt, så man bør tjekke sin rejsearrangør i god tid og booke billetterne, før det er for sent.

9 Comments

  1. Jeg gætter på Lewis Hamilton.

  2. Lewis Hamilton

Skriv en kommentar