Kartshop-header
Præsentationen af den nye klasse i danske motorsport Formel 4

Formel 4 Renault præsenteret som ny formel-klasse

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Pressemeddelelse

Den nye klasse i dansk motorsport Formel 4 Renault blev lørdag eftermiddag præsenteret hos Ejner Hessel i Albertslund, der sammen med Renault er klassesponsor for den nye Formel klasse.

Mere en 100 interesserede var mødt op, lige fra unge kart kører der vil videre i sporten, over forældre, teams og kendt personligheder i dansk motorsport, der alle ville hører om det nye initiativ i dansk motorsport.

Peter Utoft fra klassens promotor High Class Racing bød velkommen og informerede om visionerne for klassen lige som en foreløbig løbskalender blev forelagt. Det er planen i 2017 at kører ved 8 løbs weekender, på alle danske baner. Hvert løbsweekend består af 3 løb – så de unge talenter får rig mulighed for at bevise deres talent.

I klassen er der udsat mange flotte præmiere som skal hjælpe kørerne videre i deres internationale karriere.

Vinderen af Formel 4 Renault 2017  vindere en Test i Formel 3 med Van Amersfoort Racing – ligesom vinderen før testen vil få en dag i simulator hos teamet i Holland. Nr. 2 og 3 vil få en test hos Renault i Formel Renault!

Renault er hovedsponsor for den nye formel klasse i Danmark

Renault er hovedsponsor for den nye formel klasse i Danmark

Bo Baltzer Nielsen – Sportschef hos DASU, informerede om DASU’s rolle i mesterskabet, og hvordan DASU bakker op omkring udvikling af nye danske talenter igennem klassen.

DASU tilbyder de unge talenter i F4 en intensiv fysisk træning, media træning samt vil være tilstede med instruktører for at hjælpe de unge kører ved de første officielle test.

DASU og banesportsudvalget er for første gang i dansk banesports historie gået i samarbejde med en Promoter om at sætte en klasse op, da Formel 4 i Danmark bliver afviklet efter det internationale tekniske og sportslige reglement for Formel 4.

Efter præsentation af klassen havde flere professionelle teams der vil deltage i klassen i 2017 taget invitationen op om at præsentere deres program.

Jan Magnussen fortalte om Magnussens Racing Expirence har et to bils team, ved siden af deres eksisterende DTC team.

Ronnie Bremer Racing Factory inforede om deres samarbejde med Motopark teamet i Tyskland.

Vesti motorsport om Deres 3 bils team i Formel 4 og 2 bils team i Formel 1600.

Frederichsen Motorsport – regerende mester i Formel 1600 om deres planer for et 2 bils Team.

Rosen-Motorsport – der er ny i Formelbils sammenhæng men kendt inden for historiks Motorsport om deres planer for 2017.

Allerede nu er de første kører på plads i de enkelte teams! De første biler bliver leveret medio december til teamsene, og der planlægges intensiv test i Spanien i de første mdr. I 2017!

Skriv en kommentar