Haas Formel nyheder

Haas: 2017 altid det primære fokus

22. november 2016
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Autosport skriver i dag en herlig nyhed, som vil glæde de mange danske formel 1 og Kevin Magnussen-fans.

Det amerikanske team afslører nemlig, at der stort set ikke har været satset på at udvikle 2016-bilen, men at 2017 hele tiden har været mere i fokus.

Med alle ændringerne i reglerne for 2017 besluttede Haas sig ifølge Romain Grosjean tidligt for næsten kun at teste i vindtunnel med 2017-udgaven af Haas-raceren.

Således har samtlige hold kun fået lov til at teste 65 gange om ugen pga. de nye regulativer, og ifølge Autosport stoppede Haas stort set alle tests af denne sæsons bil for at forberede sig på 2017.

Den manglende udvikling kan da også ses på resultaterne. Det mener Grosjean, der har scoret alle holdets point i år.

‘Vores resultater er blevet dårlige i løbet af året, bl.a. fordi vi ikke har testet den nuværende bil tilstrækkeligt’, forklarer han.

Han afslører samtidig, at da han før denne sæson skiftede til Haas allerede blev bekendt med, at holdet havde fokus rettet mod 2017 og 2018.

‘Vi har travlt med at forbedre os, men folk arbejder seriøst og er meget fokuserede’, påpeger Grosjean, der mener, at Haas kommer til at gøre det endnu bedre i 2017 end i år.

Unægteligt en interessant melding for Kevin Magnussens præstationer i 2017, hvor mange ellers havde regnet dem for befinde sig blandt de dårligste i feltet.

Skriv en kommentar