Kevin Magnussen (DEN) Renault Sport F1 Team RS16. Austrian Grand Prix, Friday 1st July 2016. Spielberg, Austria.

Haas præsenterer Kevin Magnussen som ny kører

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Haas har for kort tid siden præsenteret Kevin Magnussen som ny kører ved siden af franskmanden manman Grosjean.

Kevin Magnussen må, så længe han er på kontrakt hos Renault, ikke optræde for Haas, så endnu må vi vente på en pressekonference på et senere tidspunkt.

I pressemeddelelsen skriver Haas, at de med det samme havde Kevin Magnussen på radaren, da de begyndte at søge markedet for kørere.

“Han har udrettet meget på kort tid, og vi mener, at han kan udrette meget hos os. Vores anden sæson bringer nye udfordringer, og Kevin og Romain skal hjælpe os med at udvikle den nye bil”, udtaler team-ejer Gene Haas.

Læs også: Se Brasiliens formel 1-grandprix

Som forventet kvitterer Kevin Magnussen med rosende ord til sit kommende team.

“Det er en fantastisk mulighed og jeg er meget glad for at blive en del af Haas F1 Team. Jeg er overbevist om mine evner som formel 1-kører, men samtidig er jeg også overbevist om, hvad Haas F1 Team kan udrette i sin anden sæson og sæsonerne der følger”, udtaler Kevin Magnussen, der roser Gene Haas for sine vision og for at gøre tingene på en anderledes måde.

Haas roser samtidig Romain Grosjean og siger, at franskmanden ligeledes skal hjælpe holdet med at score point og udvikle teamet løb efter løb. Haas siger også pænt farvel til Esteban Gutierrez, som har haft en skuffende sæson i Haas uden at score point.

Pressemeddelelsen fra Haas rummer ikke detaljer om længden på Kevin Magnussens kontrakt.

Læs hele pressemeddelelsen her

 

Skriv en kommentar