WEC

ILMC: ORECA på hævntogt

10. september 2010
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Team ORECA-Matmut er i front i kører- og teammesterskabet i Le Mans Series, inden finalen køres på Silverstone denne weekend. Og det er en føring det private franske Peugeot-team vil bevare.

Stéphane Sarrazin er alene i front af mesterskabet, og han får selskab af Nicolas Lapierre i Peugeot 908 HDi FAP #4 i 1000 km-løbet på Silverstone. Men de to franskmænd får også opbakning fra Peugeots fabriksteam, Team Peugeot Total.

– Det er en bane, som vi rigtig godt kan lidt, siger Oreca-chef Hugues de Chaunac, hvis team har vundet 1000 km-løbet på Silverstone i 2005 og 2009.

– Det er en stor finale og en stor udfordring med Aston Martin og Audi som vores direkte rivaler. Vores mål er klart, en sejr til Peugeot. Hvis bilen der vinder er #4 908 HDi FAP, så er jeg lykkelig, siger han videre.

Selvom Oreca har LMS-trofæet som vigtigste mål, så er franskmændende også på banen for at samle point til Peugeot i Intercontinental Le Mans Cup.

– Vi vil tage sejr nummer to efter Portimao, og det kunne hjælpe Peugeot med gode point i Intercontinental Le Mans Cup. Vi arbejder tæt sammen med Peugeot Total, som vi gjorde på Spa og Le Mans, siger Chaunac, der husker tilbage på årets opgør i Le Mans.

– Vi vil have hævn. Og til at få det kan vi regne med et par meget hurtige kørere, Nicolas og Stéphane, slutter Chaunac.

Se programmet for premieren på Intercontinental Le Mans Cup og sæsonfinalen i Le Mans Series, tv-tider og link til livetiming under vores kalender – www.racemag.dk/events

Foto: Michel Le Meur/DPPI

Skriv en kommentar