Kartshop-header
BESTSELLER koncernen er klar med flere sponsorkroner til Kevin Magnussen og resten af formelt 1 teamet Haas. Helt præcis kommer brandetnavnet til at figurere på bilens bagende samt på kørerne og teamets dragter.

JACK & JONES ny Haas sponsor i 2018

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

BESTSELLER koncernen er klar med flere sponsorkroner til Kevin Magnussen og resten af Formel 1 teamet Haas. Helt præcis kommer brandetnavnet til at figurere på bilens bagende samt på kørerne og teamets dragter.

I en pressemeddelelse skriver Haas, at JACK & JONES mærket bliver en del af holdet – både når det kommer til beklædning, men også på selve Formel 1 raceren, vil man kunne se det danske mærke.

“Hos JACK & JONES er vi lige så dedikerede til denim som en Formel 1 kører er til racerløb, og derfor giver vores nye samarbejde meget mening for vores brand”, udtaler Henning Nielsen, head of e-commerce og marketing hos JACK & JONES.

Læs også: Sådan ser du Formel 1 i 2018

Samarbejdet mellem JACK & JONES og Kevin Magnussen er som bekendt ikke af nyere dato. Bestseller koncernen har i flere år støttet danskeren med store sponsorater i sin jagt på et Formel 1-sæde.

“Vi stræber efter at være de bedste ligesom Haas F1 Team. Derfor har vi støttet Kevin Magnussen gennem hans karriere, og derfor har vi besluttet at gå sammen med Haas i 2018”, uddyber Henning Nielsen.

Også hos Haas vækker den nye aftale glæde.

“Vi er meget stolte over at kunne annoncere vores nye samarbejde med JACK & JONES. Det er et mærke bygget på hårdt arbejde”, udtaler teamchef Günther Steiner.

JACK & JONES er den største forretningsenhed inden for BESTSELLER-koncernen og en af ​​de største herremodeforretninger i Europa med mere end tusind butikker i 38 lande.

Læs også: Alt om Kevin Magnussen

Skriv en kommentar