Kartshop-header
Jacob Mathiassen, Century Motorsport 2016 Foto: Stevie Borowik

Jacob Mathiassen åbner med sejr i England

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Jacob Mathiassen satser i denne sæson på to forskellige serier, og i påsken var det tid til debut i den engelske Britcar Endurance Championship for den unge hobrogenser.
Det endte på bedst mulig vis for Jacob Mathiassen, der sammen med holdkammeraten Stephen Fresle viste en flot blanding af fart og stabilitet – en blanding, der gav de to Ginetta-kørere en debutsejr.

Jacob Mathiassen og Century Motorsport startede ellers helt fra bunden fredag, hvor den danske Citroën DS3-kører fik sine første meter i den engelske racerbil. Den udfordring tog Jacob dog ikke så tung, og imponerede alle i teamet med en solid testdag – en god optakt.
Lørdag blev en gambling fra Century Motorsport, der gik ud på slicks på en fugtig Silverstone og satte nogle af klassens hurtigste tider, inden regnen for alvor slog ind kort før løbets start. Her startede Jacob Mathiassen i bilen og fandt hurtigt en god rytme i de svære vejrforhold. Fresle fik bilen til løbets anden halvdel, og kunne køre direkte ud til en solid klasseføring på Jacob Mathiassens forarbejde. Senere i Stephen Fresles stint blev vejret endnu værre, og løbet blev afbrudt før tid – hvilket sikrede den nye duo hos Century Motorsport den perfekte start på sæsonen.

Det var en god dag for os. Vi fik nogle tørre omgange i morges, men i kvalifikationen måtte vi beslutte os for dækkene i det fugtige vejr. Vi valgte slicks, selvom det var lidt vådt. Det gav os P2 i klassen. I løbet startede vi i stærk regn, og det var min første løbsstart i Ginettaen. Det var svært, men jeg synes, vi gjorde et godt stykke arbejde, og jeg er meget tilfreds med den mulighed, Century har givet mig her. Sikke en weekend!, siger Jacob Mathiassen.

Nathan Freke, teamchef hos Century Motorsport siger:
Der er ingen tvivl om, at vi har fået en god start på mesterskabet. Jacob er en meget velkommen tilføjelse til teamet – både han og Stephen gør det virkelig godt, og det viser dagens resultat med al tydelighed.

Jacob Mathiassens næste opgave er i den danske Citroën DS3 Cup, når klassen åbner sæsonen på Jyllandsringen i april.

1 Comments

  1. The credit for this photograph sould be: Sean Mulcahy/Jarrotts
    Can you correct it please

Skriv en kommentar