Kartshop-header
DTC, CRAA 2016 - Foto: Thomas Norsted

Jan Magnussen fortsætter sejrsstimen i Aarhus

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Fra sit teams første 1-2-formation på gridden fik Jan Magnussen i dag fuld valuta af oplægget, da han vandt weekendens første DTC-heat i Mindeparken i Århus.

Læs også: Husk at se Kevin Magnussen køre Monacos GP fra kl. 1230

Holdkammeraten Michael Markussen havde mulighederne på hånden, men hans start blev ikke helt så god som forventet. At Casper Elgaard samtidigt satte en perfekt start, betød, at Elgaard kunne gå frem fra P4 til P2 kort efter. En anden ny mand i feltets helt spidse ende var Martin Andersen, der også måtte se sig sat af Elgaard fra start, ligesom Mikkel C. Johansen også fandt en vej forbi.

Ude foran satte Jan Magnussen tidligt farten og slog hurtigt et hul til forfølgerne, da en safetycar afbrød løbet som resultat af at Nicolai Aaberg Hansen ramte en dækvæg.
Genstarten – og i virkeligheden resten af løbet – bød i meget utraditionel DTC-stil ikke på mange overraskelser. Michael Markussen var ikke tilfreds med Casper Elgaards forbikørsel, og lagde flere gange op til at tage andenpladsen tilbage, men det blev ved lige-ved-og-næsten for den unge koldingenser.

DTC, CRAA 2016 - Foto: Thomas Norsted

DTC, CRAA 2016 – Foto: Thomas Norsted

Jan Magnussen, vinder heat 1:
– Jeg ville gerne have haft Michael oppe som nummer 2, men han fik lidt for meget hjulspin i starten. Vi er vildt godt tilfredse med bilerne, og jeg synes, det var et godt løb. Jeg håber, vi kan forbedre lidt i morgen, men man må altid passe på det, man har, når der er betonmure alle vegne derude. To sejre mere ville være helt perfekt, men det må tiden jo vise, lyder det fra en optimistisk Jan Magnussen.

Casper Elgaard, P2:
– Jeg håbede faktisk lidt på andenpladsen, men det krævede en vildt god start – og den fik jeg heldigvis. Dernæst var det også en forudsætning, at der var plads til min bil, hvilket bestemt kan være et problem her i Aarhus, men jeg fandt lige det, der skulle til. Bilen er stadig ikke fantastisk efter uheldet i formiddags, og det er aldrig rigtigt optimalt, når man må køre med forskelligt indstillede dæmpere for at få bilen bare nogenlunde lige.

Mikkel C. Johansen, P4:
– P4 skal bare laves om til noget vildere, men man skal ikke satse det hele i første heat. Det er til gengæld irriterende at ende udenfor podiet, men vi fik gode point med – og håber på mere i morgen.

Martin Andersen, P5:
– Er egentligt godt tilfreds. Farten er der absolut, men min start var ikke god nok. Jeg valgte derfra at tage den lidt med ro, for der er også en dag i morgen, siger den unge viborgenser.

DTC, CRAA 2016 - Foto: Thomas Norsted

DTC, CRAA 2016 – Foto: Thomas Norsted

Skriv en kommentar