Jan Magnussen, Antonio Garcia og resten af Corvette Racing stiller i weekenden op til IMSA-sæsonens sjette afdeling, som afvikles på Canadian Tire Motorsport Park

Jan Magnussen glæder sig til favoritbane

Jan Magnussen, Antonio Garcia og resten af Corvette Racing stiller i weekenden op til IMSA-sæsonens sjette afdeling, som afvikles på Canadian Tire Motorsport Park. Hele seks gange har Magnussen sejret på den berømte canadiske racerbane.

Få racerbaner har så stor betydning for Corvette Racing som canadiske Mosport, officielt kaldet Canadian Tire Motorsport Park. Hele 11 gange ud af 16 mulige har det amerikanske team taget sejren på den berømte racerbane, som i weekenden lægger asfalt til sjette afdeling af IMSA-mesterskabet.

– Mosport er en vildt underholdende bane, som samtidig er en kæmpe udfordring. Mange racerkørere har banen meget højt placeret på deres favoritliste, og jeg er bestemt en af dem. Gennemsnitsfarten er ret høj, og layoutet er klassisk og oldschool. Jeg vandt mit første løb her med Panoz Motorsports i 1999, og siden har vi været utroligt stærke med Corvette Racing, lyder det fra Jan Magnussen.

Weekendens løb på den knap fire kilometer lange racerbane er det eneste mesterskabstællende løb i sæsonen, som foregår udenfor USA. Med sine seks sejre (1999, 2007-2009, 2011, 2014) er Jan Magnussen den mest succesfulde Corvette Racing-kører på Mosport. Alene de sidste 10 år har Magnussen kun sluttet udenfor podiet én enkelt gang, og danskeren har derfor store forventninger til udfordringen.

– Jeg elsker det her sted, Antonio er vild med det, og hele teamet har altid gjort et fantastisk arbejde på Mosport. Når du lægger de ting sammen, kommer der ofte gode resultater, lyder det fra Jan Magnussen.

Jan Magnussen stiller som sædvanlig til start i sin Corvette C7.R #3 med sin spanske makker, Antonio Garcia, som han netop vandt løbet med i 2014. Duoen fører IMSA-mesterskabet i GTLM-klassen, hvor de efter seneste løb på Watkins Glen har otte points føring foran konkurrenterne Dirk Müller og Joey Hand fra BMW. Også danske Christina Nielsen stiller til start på Mosport, hvor hun skal forsøge at bevare sin mesterskabsføring i GTD-klassen for Ferrari-teamet Scuderia Corsa.

Løbet køres 18.05 og kan ses på www.imsa.com

Skriv en kommentar