Johnny Nygaards klubrally-klumme: Kanon sæsonstart!

16. juli 2011
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Dette er de to ord, Johnny Nygaard vil beskrive første del af klubrally-sæsonen med. 3. afdeling af Jysk/ Fynsk mesterskab blev kørt i Silkeborg og omegn, hvilket gav et ekstra pres til det unge hold, da dette var det tætteste sted for en hjemmebane for rally teamet.

Efter de første 5 prøver lå Team Nygaard Rally på en delt første plads, altså 2 biler havde kørt nøjagtig samme sluttid. Derfor var humøret højt til, at få banket de sidste sekunder ud af den sorte Opel Kadett til anden omgang for, at få en sejer.

Team Nygaard Rally undervejs i Jysk/Fynsk mesterskab

De 5 første prøver skulle gentages. På prøve 7 fik vi problemer med bilen og tabte 25 sek. Problemet blev løst til de sidste prøver og kunne slutte dagen af med en flot 3 plads. Dette betød at vi hentede ind på de mesterskabsførende i det samlede mesterskab for klasse 1.

Det var en skam vi fik problemer på prøve 7, da bilen ellers kørte rigtig godt og vi var i kamp om første pladsen, men næste gang har vi dem. Samlet set på denne første del af sæsonen kan jeg ikke være mere tilfreds, vi ligger pt. samlet på en 2 plads i JFM(Jysk/fynsk mesterskab) og nr. 2 i Speed Nord turneringen.

Denne succes skyldes 2 ting, 1 min erfaren Co. Driver Thomas Madsen, som har hjulpet mig vej igennem klubrally verden og lært mig de gode tricks, hvilket har gjort, at jeg skulle lærer mange ting på kort tid, dog kunne jeg ikke ønske en bedre lærermester, dertil byder Kjellerup og Ikast på et godt og sundt erhvervsliv, da mange virksomheder har hjulpet til for at gøre dette projekt muligt, derfor skal der også lyde en stor tak til dem for den støtte de har givet her for den første del af sæsonen.

Teamet går nu på sommerferie indtil d. 6. august, hvor der skal køres holdmesterskab i Ikast.

 

Skriv en kommentar