Johnny Nygaards klumme: Team Nygaard Rally – back in business!

18. oktober 2011

Racemags klummeskribent fra klubrallyverdenen Johnny Nygaard fortæller her om kampen om at finde den stjålne rallybil – og opbakningen til at fortsætte i mesterskabet i ny bil.

Den 3. august stod Team Nygaard Rally pludselig uden rallybil, til at køre sæsonen færdig, efter et tyveri af bilen. Den første tanke var, at lukke og slukke for i år.

Men da vi var rundt i Kjellerup og omegn med efterlysningssedler om den forsvundne rallybil, fik vi så stor opbakning, at det gav os ekstra blod på tanden til at komme ud og kører igen. Dette gav bare ekstra energi til at prøve og finde bilen eller evt. finde budget til en ny bil.

Udover efterlysning i butikker og aviser, blev bilen også efterlyst i radioen og ved virksomheder, som havde tilknytning til motorsport og bilbranchen.

Efter 14 dage, droppede vi håbet om at bilen ville dukke op igen. Derfor gik jagten ind på, at finde en ”ny” bil, som kunne laves til en rallybil. Efter en uge blev der fundet en ny rallybil af mærket Opel, ligesom den sidste.

Vi fandt en Opel Kadett GSI fra 89, den har nøjagtig samme motor, som den stjålne rallybil. Den eneste forskel er, at der er kommet 2 døre mere i, men det gør ingen forskel. Den skal jo bare have noget gas…

Opbakningen og engagementet fra teamets sponsorer har været en afgørende faktor. Uden teamets sponsorer store hjælp har vi aldrig kunne få samlet en ”ny” rallybil sammen, der er så præsentabel og konkurrencedygtig, som nu. Derfor skal der lyde en stor tak til alle sponsorer, familie og venner, som har givet en hånd med i dette projekt.

Vi kørte sidste weekend en flot 4. plads hjem efter de 3 måneders ufrivillig pause. Med dette resultat ligger Demstrup rallyteamet nu på en flot 2. plads i det Jysk/fynske mesterskab.

Finaleløbet bliver kørt d. 16. oktober i Padborg, hvor teamet vil gøre alt for at bevare 2. pladsen i mesterskabet.

Skriv en kommentar