Johnny O'Connell - foto: Twitter, Johnny O'Connell

Johnny O’Connell vender tilbage til Le Mans

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Johnny O’Connell vender tilbage til Le Mans efter fem års fravær. Det står klart, efter Team AAI har præsenteret GM-køreren til sit GTE-Am lineup. Team AAI er til start i en Corvette C7.R.
Her er den firedobbelte klassevinder på Le Mans blevet sat sammen med Oliver Bryant og Mark Patterson på det taiwanske team, som drives af ProSpeed Competition, der har købt sidste års vinderbil fra GTE Pro til formålet. Da var bilen tilmeldt af Corvette Racing og blev kørt af Jordan Taylor, Tommy Milner og Oliver Gavin.

Johnny O’Connell, der ikke har været til start i den franske klassiker siden han delte bil med Jan Magnussen og Antonio Garcia i 2010, forklarer:
– Siden jeg skiftede til Cadillac (i Pirelli World Challenge, red.) , har jeg villet tilbage til Le Mans hvert eneste år. Jeg har ikke presset på for at komme til det, men mener at alle bør have lysten til at konkurrere på Le Mans. Jeg var tæt på alle årene, men det var aldrig rigtigt godt, og jeg havde jo et fint job med Cadillac, så de blev prioriteret, siger han og fortsætter:

– Da jeg så hørte om Team AAI’s overvejelser i forhold til at stille op i en Corvette, blev det til et par samtaler, og nu står vi her. Jeg ville nok hellere køre i GTE Pro – det vil alle vist, men jeg er meget tilfreds med at være tilbage, og jeg fornemmer, at vi har en god bil.

– Det er noget helt særligt at komme til start på Le Mans, og jeg er så heldig, at jeg har kørt der 15 gange. Den slags sætter man stor pris på, særligt efter karrieren. Men det her er ikke at stille til start for blot at stille til start. Det her er mig, der stiller til start i en Corvette, der har mulighederne for at vinde, siger han.

Også General Motors har bakket op om O’Connells comeback på Circuit de la Sarthe:
– Da jeg først nævnte det for Jim Campbell (vicepræsident for GM’s Performance Vehicles and Motorsports), reagerede han blot med et bredt smil og sagde, at alle Corvette-fans ville gå amok. Jeg er super taknemmelig for General Motors’ opbakning og støtte til det her projekt, siger han.

O’Connell får sine første kilometer i AAI-Corvetten ved den officielle testdag den 5. juni.

Skriv en kommentar