Kartshop-header
Lorenzo skifter til Ducati

Jorge Lorenzo skifter til Ducati i 2017

19. april 2016
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Rygtebørsen har været rødglødende de sidste par uger omkring den regerende verdensmester Jorge Lorenzos fremtid. Yamaha var klar med en forlængelse af kontrakten, men Lorenzo var ikke videre motiveret for at skrive den under. Det satte gang i en steppebrand af rygter, omkring hvorvidt den spanske kører var i gang med et skifte, fra blå/hvid Yamaha til rød/hvid Ducati.

Det rygte blev i går bekræftet. Lorenzo har været hos Yamaha siden 2008 og har siden taget tre verdensmesterskaber – det seneste i 2015. Kontrakten strækker sig fra start ’16 til og med sæsonen 2017. Lorenzos første tur på Desmosedicien bliver umiddelbart efterårs testen lige efter årets sidste MotoGP afdeling, medmindre Yamaha stiller sig på bagbenene, hvormed det først bliver i 2016.

Der er ikke mange detaljer om aftalen, men rygterne lyder, at der er blevet lavet en yderst lukrativ kontrakt til Lorenzo, hvor både tobaksgiganten Phillip Morris og Audi, der ejer Ducati, har spyttet i kassen for at få den regerende verdensmester. At Lorenzo skifter til Ducati kommer i forbindelse med teamets kraftigt stigende formkurve de seneste år og efter al sandsynlighed begynder at tage sejre i år.

Skriv en kommentar