Foto: Niklas Majgaard

Kasper H. Jensen var hurtigst på Djursland

11. juni 2016
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Team Flexlease.nu har længe jagtet en pole position, og sådan en bød Ring Djursland på. Det skete, da Kasper H. Jensen lørdag satte tidtagningens bedste tid foran Jan Magnussen, Sebastian Elling Aarvik, Ronnie Bremer, Nicki Petersen og Casper Elgaard.

Det fynske team satte helt fra start tonen, og på første omgang var Kasper H. Jensen og teamkollega Frederik Schandorff umiddelbart hurtigst. Kort efter fandt Jan Magnussen vej til næstbedste tid i den 15 minutter lange kval, da han satte tiden 49.821 sekunder. Efter et kort stop vendte Kasper H. Jensen tilbage og satte tiden, der skulle blive dagens hurtigste, mens også Jan Magnussen forbedrede sig. Det var dog ikke helt nok for Magnussen, der lige nu fører serien. Differencen på 0,087 sekund kom til at afgøre det, mens norske Sebastian Aarvik brændte en fantastisk omgang af, og satte tredjebedste tid, cirka to tredjedele gennem kvalifikationen.
Mod slutningen blev kvalifikationen afbrudt af et stort oliespild, da Henrik Zieglers motor havarerede.

Også Nicki Petersen overraskede, da det blev til femtebedste tid for den unge kører. Dermed udgøres top seks i søndagens første heat af Kasper H. Jensen, Jan Magnussen, Sebastian Aarvik, Ronnie Bremer, Nicki Petersen og Casper Elgaard.


Kasper H. Jensen, pole position:

– På de første to omgange gav jeg den alt, og de var hurtige. Men den hurtigste omgang kom faktisk efter jeg havde været inde. Her satte vi dæktrykket, og jeg synes egentligt ikke, omgangen føltes hurtig, men det var den. Jeg er glad, for der er masser af gode muligheder nu. Målet for weekenden er at tage point fra Jan, så vi skal have så meget med herfra som muligt, og så ellers håbe på, at de andre kan hjælpe med at give lidt afstand.

Sebastian Elling Aarvik, P3:

– Jeg er ganske tilfreds. Vi fik lavet en god bil, og det hele gik bare godt i dag. I morgen må jeg forsøge at hægte mig på, for jeg starter lige bag Jan. Nu må vi ud at give den noget gas.


Nicki Petersen, P5:

– Jeg er udmærket tilfreds med P5. I træningen gik der faktisk noget i stykker i bagtøjet på bilen, så vi havde ikke så mange skud at gøre med. Vi tog chancen og fik heldigvis to frie omgange, hvilket var lige hvad vi behøvede. Jeg ser gode muligheder fra 5. position, og Ring Djursland er heldigvis en nem bane i forhold til at hænge på nogle forankørende.

Marius Nakken, P9:

– Vores taktik slog fejl. Vi skiftede dæk, og da vi kom ud igen, blev vi afbrudt af et oliespild. Der var sindssygt glat, og jeg var tæt på at tabe bilen.

Skriv en kommentar