Kartshop-header
Kevin Magnussen (DEN) Renault Sport F1 Team RS16. Austrian Grand Prix, Friday 1st July 2016. Spielberg, Austria.

Kevin: Haas ikke en omvej til VM-titlen

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Kevin Magnussen mener ikke, at hans skifte fra Renault til Haas er en omvej i bestræbelserne på at blive verdensmester i formel 1.

Som de fleste nok ved, sagde danskeren tidligere i år nej tak til at forlænge kontrakten med Renault, fordi udspillet drejede sig om en etårig kontrakt og ikke en flerårig, som danskeren senere underskrev med det amerikanske team Haas.

‘Min kontrakt med Haas er ikke på fem år, og hvem ved, hvor langt Haas kan føre det’, svarer Kevin Magnussen på spørgsmålet, om skiftet til Haas ikke er en omvej til drømmen om VM-titlen.

‘Det er alt sammen op til mig. Jeg har ikke sat mig selv i en situation, hvor det kommer til at tage længere tid. Tværtimod! Jeg kunne været blevet indtil de den dag, de vinder verdensmesterskabet, men der er ingen garanti for, at de (Renault) gør det’, forklarer danskeren til Motorsport.com.

‘Det vil tage en del år, før de kommer til at køre om VM-titlen, så det (Haas skiftet) er ikke en omvej’.

Kevin Magnussen udtaler sig da også meget optimistisk om 2017-sæsonen – Haas’ anden i formel 1.

‘De har lært en masse, og teamet skiftede meget hurtigt fokus til 2017. Faktisk var fokus på 2017 allerde inden det første løb i 2016’, forklarer Kevin Magnussen om mulighederne i den kommende sæson.

Skriv en kommentar