Formel 1 nyheder - Kevin Magnussen under Australiens grandprix 2018

Kevin Magnussen bekræfter flere Ferrari-hestekræfter

5. april 2018
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Nye regler fra FIA dikterer fra sæsonstarten af kampen om verdensmesterskabet i formel 1, at de forskellige teams motorer skal holde helt op til syv grandprixer.

Således har hvert team kun tre motorer at gøre godt med i år mod fire i 2017. Brug af over tre motorer udløser straf.

Det har naturligvis fået temas, som stadig udvikler på deres motor, til at klage, herunder Renault og deres kundeteams Red Bull og McLaren.

De to største teams i formel 1, Mercedes og Ferrari, har i den henseende været forbløffende tavse – hvilet vidner om stort overskud hos de to bilgiganter.

Læs også: Se Formel 1 tv 2018

Det tyder oven i købet på, at både Mercedes og Ferraris motor er endnu bedre end sidste år. Det bekræfter Kevin Magnussen over for Ekstra Bladet.

“Ferrari gør et megagodt stykke arbejde for tiden med den her motor. De har lavet et fremskridt på trods af de strammere regler med, hvor meget man skal køre med motorerne. Men det ved jeg, at Mercedes også har. De har også forbedret deres motor”, siger Kevin Magnussen til Ekstra Bladet.

Ifølge formiddagsbladet har Ferrari faktisk gjort fremskidt i forhold til sidste års model med ti ekstra hestekræfter til 2018-sæsonen.

Læg også: Alle Formel 1 nyheder på Racemag

Kevin Magnussen forklarer, at man ikke kan mærke ti ekstra hestekræfter, men at køreegenskaberne føles en smule bedre end sidste år.

Følg Bahrains Grandprix fra fredag til søndag. Se sendeplan nedenfor.

Se Bahrains formel 1 grandprix, live stream formel 1

Skriv en kommentar