Se formel 1. Kevin Magnussen har besøgt Haas i England

Kevin Magnussen i Californien hos Haas: Ja tak til NASCAR

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Kevin Magnussen har været en tur i Californien for at besøge hovedkvarteret for Haas Automation i Oxnard.

Udover at eje et formel 1-team har Gene Haas også et i NASCAR-serien. I Oxnard fik den 24-årige dansker lov til at sidde bag rattet på en af Haas’ NASCAR-racere – dog uden at få lov til at køre den.

“Den er ekstrem cool”, udtaler Magnussen til Motorsport.com. “Men den er ikke nem at komme ind i. Det er herligt, for jeg voksede op med motorsport, men du tror, at du ved alting, og så kommer du herover og ser, hvor forskellige de her biler er”, udtaler Kevin Magnussen.

“Det er old-school racing, men samtidig højteknologisk,” udtaler Kevin Magnussen om NASCAR-faciliteterne.

Haas’ teamchef Guenther Steiner udtaler dog samtidig til Motorsport.com, at danskeren i første omgang er nødt til at fokusere på formel 1.

“Vi er i gang med forberedelserne til den nye sæson, og så må vi se, hvordan det hele kommer til at passe sammen. Derefter kan vi overveje det igen, men lige i øjeblikket drejer det sig om sæsonstarten i Australien”, udtaler Steiner, der også fortæller, at teamets anden kører, Romain Grosjean, er begejstret for muligheden for at køre NASCAR.

Interessen for NASCAR kommer ikke fra fremmede. Jan Magnussen kørte således et NASCAR-løb i 2010 for Phoenix Racing på Sonoma Raceway – et løb hvor han sluttede som nummer 12.

Læs hele interviewet med Kevin Magnussen her.

2 Comments

  1. Jeg troede egentlig han også havde et Indy Car team. For 10-15 år siden var Newman-Haas et af topteamene i Indy Car, med skuespilleren Poul Newman som den ene part. Men der er måske tale om en anden Haas?
    Er der nogen der kan svare på det?

  2. Hej Finn. Korrekt: Det er en udbredt opfattelse – også i USA.

    Men der er ingen forbindelse eller relationer mellem Newman-Haas (Indycar/Cart) og Stewart-Haas (Nascar)

    Du kan læse mere i dette link

    https://fromtheothersideofracing.wordpress.com/2014/04/11/who-is-gene-haas/

Skriv en kommentar