Kartshop-header
Kevin Magnussen slår Jolyon Palmer i Bahrains kvalifikation

Kevin Magnussen: Glæder mig til Red Bull Ring

27. juni 2016
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Der er positivt nyt fra Kevin Magnussen og Renault.

Ovenpå et par triste løb på Formel 1-kalenderen, er den danske racerkører i denne weekend anderledes positiv i sin vurdering af egne muligheder.

Kevin Magnussen mener nemlig, at Red Bull Ring passer bedre til hans kørestil, og han glæder sig derfor ekstra meget til at fortsætte arbejdet med udviklingen af Renault-raceren, RS16.

I Baku blev der som bekendt eksperimenteret en hel del med holdbarhed af dæk.

“Jeg glæder mig meget til løbet. Østrig som land passer mig bare bedre med den friske luft og bjergene. Det er dejligt at køre på noget andet end bybaner (efter Monaco og Baku, red.), og banen passer mig virkelig godt”, udtaler Kevin Magnussen til Thecheckeredflag.

“Det er en kort bane med høj hastighed – en bane, der har et dejligt flow, og der er fine muligheder for at overhale, som for eksempel i sving to”.

“Jeg kørte en ok kvalifikation på banen i 2014, og jeg er generelt meget positivt indstillet og kan ikke vente med at komme i gang”.

Om anstrengelserne under det seneste løb i Baku udtaler Kevin Magnussen, at bilen føltes ok under løbet, og at teamet generelt fik det optimale ud af det.

Se Østrigs Formel 1-Grandprix her!

Skriv en kommentar